Linguajoy Pro, putting the joy in language learning

Elämykselliset kielikurssit yksilöille ja ryhmille

Made in Finland,
Global in Soul

Globaali toimintaympäristö, jossa asiakkaat, kollegat ja yhteistyökumppanit voivat olla puolilla maailmaa, edellyttää vahvaa vuorovaikutuskykyä. On ymmärrettävä paikallisen kielen ja kulttuurin lähtökohdat ja viestittävä kunkin keskustelukumppanin tai tiimin kanssa sopivalla tavalla. Kielikoulutuksen avulla opit lyhyessäkin kansainvälisessä kohtaamisessa tekemään vaikutuksen, ja varmistamaan, että viestisi välittyy haluamassasi muodossa. Investointi henkilöstön kielitaitoon on tehokas ja nopea tapa parantaa organisaation strategista kilpailukykyä.

Linguajoyn vahvat pohjoiset juuret yhdistyvät kansainväliseen huipputiimiin kokeneita ja kannustavia kielen opetuksen ammattilaisia. Opettajamme ovat kielten syntyperäisiä puhujia, mahdollistaen sen, että voimme auttaa asiakkaitamme ymmärtämään syvällisesti kulttuurierot, tavat, perinteet ja liike-elämän parhaat käytännöt eri maissa.

Oppimiskokemus

Inspiroivat ja kannustavat opettajamme tarjoavat sinulle elämyksellisen ja dynaamisen oppimiskokemuksen. Opetusmetodimme ovat moniaistisia ja kokonaisvaltaisia, joissa kieli ja kulttuuri kulkevat käsi kädessä. Neurolingvistinen tutkimus synnyttää jatkuvasti uutta ymmärrystä kielen oppimisesta, jonka pohjalta kehitämme innovatiivisten kurssiemme sisältöjä.

Kumppanuus

Nopeus on valttia, sinun aikataulusi on meidän aikataulu. Jos esimerkiksi tarvitsette apua esityksen kanssa, jonka pitää olla valmiina päivän tai jopa muutaman tunnin kuluessa, nimetty LinguajoyPro vastuuhenkilö varmistaa tarvittavan tuen. Vastuuhenkilön avulla kaikki organisaationne kielikoulutuksiin liittyvä suunnittelu, räätälöinti, aikataulutus ja viestintä, sujuu joustavasti ja luotettavasti. Etäopetusmenetelmän avulla tavoitamme myös kollegat maailmalla, 24/7.